kereső
   
 

Bichon Havanese Havanese - Magyarország, Bichon Havanese

A bichon-havanese.lapozz.hu oldal Havanese - Magyarország kategóriájában 20 oldal található.
Bichon Havanese eredete: A Bichon Havanese a Földközi tenger nyugati részén a spanyol és az olasz partvidék környékéről származik. Minden valószínűség szerint, ezek a kutyák a tengerész kapitányok által kerültek Kubába. Nevét a sokszor előforduló Havanna-színről (tabak) kapta. Sajnálatos módon az eredeti Havannai vérvonalak kihaltak, csak egyes Havanese egyedeket sikerült Kubából kicsempészni. Ezeknek az egyedeknek a leszármazottai az USA-ban élnek. Bichon Havanese magjelenése: A Havanese egy kicsi, erőteljes, rövidlábú kutya. A mozgása élénk és rugalmas. A Havanese szőrzete: A havanese szőre hypoallergén, tehát akik allergiásak a kutya szőrre azok is bátran választhatják társuknak. Az aljszőrzet gyapjas, de alig fejlett, sokszor szinte hiányzik. A fedőszőr nagyon hosszú (12 - 18 cm ) egy felnőtt kutyánál. Puha, sima vagy hullámos, fürtöket is képezhet. A havanese színe nagyon változatos. Lehet egyszinű fekete, vörös, barna és különböző árnyalati, ritkán tiszta fehér, és lehet foltos, csíkos, különböző tűzésekkel díszitett. Havanese mérete: 23cm-27cm és 3-6 kg. Bichon Havanese karaktere: A Havanesek nagyon bohókás, temperamentumos kutyák. Egy igazi jellem. Sokan tévesen hiszik róluk, hogy csak buta, szőrös kanapé kutyák, egyáltalán nem azok. Nagyon okosak, gyorsan tanulnak, és nem is olyan gyámoltalanok, erős egyéniségek. A Havanesek egyre közkedveltebb szereplői a kutyás sportoknak. Eredményesen szerepelnek az agility pályán, a dog dancing versenyeken és az obedience-ben. A gyerekeket nagyon szeretik. A Havanese remek társa mind a gyerekeknek és mind a felnőtteknek. A mozgás igényük átlagos, de minél többet foglalkozunk velük, minél többet tudnak sétálni, játszani, sportolni annál boldogabbak. Bichon Havanese besorolása: Az FCI 10 fajtacsoportba osztja a kutyákat, ezeken belül a Havanese, a 9-es fajtacsoportba, a társasági és kisérő kutyák csoportjába tartozik. Ezen belül is a Bichonok szekciojába. A bichon szekcioba több fajta is tartozik.

 
Kalandjainkról
csibe-babuci.gportal.hu
Gyűjteménybe került: '09.11.13, ellenőrzés: '15.04.01.
 
Gondolom elég sok ember kap, különböző alkalmakra egy bájos, tündéri kiskutyát. De hogyan kell ápolni? Mit csináljak a szőrével? Az első és legfontosabb dolog, hogy mivel is fürdessük ezeket a kutyákat? Természetesen csak kifejezetten kutyák számára készült minőségi samponok jöhetnek szóba. Olyan sampont válasszunk, amelyet célirányosan hosszúszőrű kutyák részére forgalmaznak és lehetőleg a szőrzet számára fontos nercolajat, vagy más.
bichonhavanese.network.hu
Gyűjteménybe került: '09.11.13, ellenőrzés: '15.04.01.
Hegedűs Csilla vagyok, a Pearl Eyed Bears havanese kennel tulajdonosa. Debrecenben élek Havanese kutyáim és 4 gyermekem társaságában. Az állatok iránti szeretetem gyerek korom óta elkisér. Gyermekeim vágytakegy kistestű bohókás kutyusra ezért választottam a Havaneset. Temperamentuma és természete roppant megnyerő a bújós, játékos és elegáns kutyácska. A havanese nem hullajtja a szőrét, hypoallergén és szagtalan, minden korosztály számára ideális társ. Minden nálam született kiskutya regisztrálva van. Az FCI és MEOE tagja vagyok. Tenyésztési programomban ragaszkodok a szigorú egészségügyi vizsgálati követelményekhez célom, hogy a fajtát egészséges kutyák képviseljék a standardnak megfelelően. Több Champion kutyával büszkélkedhetek. Igyekszem a legjobb tudásom szerint, mindent megadni imádott kedvenceimnek akik családtagként élnek velem.
pearl-eyed-bears-havanese-kenn.webnode.hu
Gyűjteménybe került: '14.02.21, ellenőrzés: '15.03.19.
 
HCH HGCH HSCH Bihari Bolyhos Dezsi Bichon Havenese
vackor.havanesegallery.hu
Gyűjteménybe került: '08.07.03, ellenőrzés: '15.04.10.
 
Nyílt internetes adatbázis project. A Havanese Galéria egy nyílt internetes adatbázis project. Az oldal célja minél több havanese képét és adatait egy helyen összegyűjteni és bárki számára elérhetővé tenni. A Havanese Galéria teljesen megújult annak érdekében, hogy az oldalon megtekinthető kutyák számának ugrásszerű növekedése ellenére továbbra is egyszerűen használható maradjon, illetve a korábbinál is több információval szolgáljon. A rengeteg új funkció miatt mindenképpen ajánlott a Gyakran Ismételt Kérdések oldal elolvasása, illetve minden kényelmi és megjelenítési lehetőség kipróbálása a hatékony böngészés érdekében!
www.havanesegallery.hu
Gyűjteménybe került: '09.11.13, ellenőrzés: '15.04.01.
 
Bichon fajták, havanese
www.haziallat.hu/kutya/kutyafajtak/bichon-havanese-a-kub ...
Gyűjteménybe került: '09.11.13, ellenőrzés: '15.04.01.
 
Bichon havanese és Petit chien lion
www.puppies.hu
Gyűjteménybe került: '08.07.02, ellenőrzés: '15.04.07.
 
Bichon havanese
eblap.hu/silversiny
Gyűjteménybe került: '08.07.02, ellenőrzés: '15.04.07.
 
Havanese és Bolognese kennel
www.elmadadogs.hu
Gyűjteménybe került: '08.07.02, ellenőrzés: '15.04.07.
 
Havanese kennel
www.golden-roses.hu
Gyűjteménybe került: '10.05.17, ellenőrzés: '15.03.19.
 
Rózsa Zsolt Bichon Havanese
www.havanese.hu
Gyűjteménybe került: '08.07.02, ellenőrzés: '15.04.07.
A Starry-Eyed of Saltlakehill Havanese Kennel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyíregyházán alakult. A havanese egy csodálatos fajta, mely apró termetével rabolja el a szívünket. Kennelünkben célunk nem csak a szépségre való törekvés, hanem nagy hangsúlyt fektetünk a minél egészségesebb egyed kitenyésztésére.
www.starryeyed.hu
Gyűjteménybe került: '14.02.20, ellenőrzés: '15.03.17.
 
Blanquito Blanche Cubanese Havanese kennel, bichon havanese minőségi kutyák, minőségi bichon havanese kiskutyák tenyészete
www.blanquito-havanese.com
Gyűjteménybe került: '14.01.13, ellenőrzés: '15.03.19.
Bichon Havanese
bichonhavanese.hu
Gyűjteménybe került: '08.07.02, ellenőrzés: '15.04.07.
 
Bichon havanese Szegedi Zsuzsanna
www.winsomehavanese.hu
Gyűjteménybe került: '08.07.02, ellenőrzés: '15.04.07.
 
Bichon Havanese kennel
www.szafi.hu/domoszloi/havanese/Havanese-fooldal-hu.htm
Gyűjteménybe került: '08.07.10, ellenőrzés: '14.10.22.
 
Bichon fajták, havanese
www.wonderhavanese.hu
Gyűjteménybe került: '09.11.13, ellenőrzés: '15.04.01.
Bichon Havanese kennel
www.bomaxanita.hu/info-hu.html
Gyűjteménybe került: '09.11.13, ellenőrzés: '15.04.01.
Bien carados havanese kennel
biencarados.hu
Gyűjteménybe került: '09.11.18, ellenőrzés: '15.04.06.
 
I have been loving and breeding dogs and since then I see the world differently. I always loved animals, but until we bought our first puppy, i had no idea how lovable they are and how much love they can give. I breed only Maltese and Havanese. We bought our female dogs from within the country from reputable breeders. Our males were brought in from other countries keeping in mind that they will bring new bloodline in and improve the breed in our country. We are proud to own four import studs at the moment. We bought our Maltese stud, Corleone Biely Kormorán, from a very well known and reputable breeder, Eva Pickova in Slovakia. Corleone comes from Champion and Interchampion parents and grandparents, he has English-Czech-American bloodline. Corleone won a BIS III at 4 months old at the CACIB show in Debrecen. From that point, we started showing regularly. Later he received all three Hungarian Champion titles. Our Havanese male, Matysek Mates Z Farmy Zvirat came from the most well known Czech breeder, Eva Kratochvilova. He also comes from Champion and Interchampion lines, he has a czech-german bloodline. Matysek was also very successful at dog shows, he also received all three Hungarian Champion titles. Within the breed, he was the first one to receive the Hungaria Show Champion title. Both males produced beautiful puppies for us. In the summer of 2004, Gaston Bohemia Sen arrived to our kennel from Jiri Hybner from the Czech Republic. He is from a Czech-German line and brought us new colors and beauty to our breeding. He is also coming from a long Champion line and he currently has two Hungaria Champion titles. In the summer of 2006 Eco Son Picornell "Monty" arrived to our kennel from Spain. He has Italian and spanish bloodline and his sire is from the famous "Cinecitta" kennel. Monty won our hearts fast with his kind and playful nature. At the present he has four Hungaria Champion titles and is expecting his Inter Champion title. I would like to thank Eva Pickova and
www.berillcanisminor.hu
Gyűjteménybe került: '09.11.20, ellenőrzés: '15.04.08.

info A szerkesztő oldalai info Havanese - Magyarország info Havanese - Amerikai kontinens info Havanese - Europa
info Havanese - Finnország info Havanese - Németország info Havanese kedvencek oldalai info Klubok - Egyesületek
info Praktikus oldalak

Vissza a/az Bichon Havanese oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.